Joomla Webdesign

Dmd-webdesign verzorgt voor u uw website ontwikkeling, een website met een achterliggend Content management systeem (CMS), in ons geval het open source CMS JOOMLA.

Joomla! is één van de meest gebruiksvriendelijke open source content management systemen (CMS) op de markt, met een zeer brede waaier van uitbreidingsmogelijkheden. Daardoor is Joomla! uitermate geschikt voor zowel eenvoudige websites als complexe online toepassingen.

Dankzij de modulaire opbouw kan uw website snel en eenvoudig uitgebreid worden met bijvoorbeeld een webwinkel of fotogalerij. Onder andere het gebruiksgemak en de uitbreidingsmogelijkheden maken van Joomla! een van de meest populaire CMS pakketten.

Gezien Joomla open source is, rekenen wij U hiervoor geen kostprijs aan. Dmd-webdesign implementeert JOOMLA voor uw bedrijf aan een fractie van de kostprijs van een commercieel pakket. De kosten die U aan Dmd-webdesign betaalt omvatten het personaliseren van JOOMLA naar de huisstijl van uw bedrijf, het uitwerken van de diverse gewenste toepassingen, het toepassen van de security-settings, het scholingsaspect, ... .

Een content management systeem (CMS) is een web-applicatie die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op het internet kunnen publiceren.

Met een content management systeem kan U dus alle inhoud van uw website beheren. De inhoud van een website kan zijn: eenvoudige tekst, foto's, muziek, video, bestanden, webshop, ... .

Kortom: zowat alles wat u kan bedenken. Een groot voordeel van het gebruik van een CMS is dat er zeer weinig technische kennis of vaardigheid aanwezig moet zijn.

Het grote voordeel van een content management systeem (CMS) is dat uw website bereikbaar en aanpasbaar is vanop elke computer met een internetverbindig zonder de aankoop van extra dure software.

Met het door ons gebruikte content management systeem (CMS) JOOMLA heeft U alles wat U nodg heeft.

En lukt het dan toch niet zo goed of twijfelt U ergens aan, kan U steeds terugvallen op de goede dienstverlening van Dmd-webdesign. We zullen U met plezier bijstaan.

Contactgegevens

Dmd Design Bvba

    Ijzerenwegstraat 18, 9552 Herzele, Oost-Vlaanderen
  • Email: info@dmddesign.be
  • Phone: +32 (0) 475 82 36 21
  • BTWNr: 0669.704.133

Volg onze Blog

04 mei 2017
02 mei 2017
02 mei 2017