Domeinnaam - emailadres

Hosting heeft U nodig om een website op het internet te kunnen plaatsen. Door middel van een webhostingaccount huurt U als het ware harde-schijfruimte en dataverkeer, wat nodig is om een website draaiende te houden.

Via het registreren van een domeinnaam kan u een eigen adres bekomen op internet. Dit adres (bijv. de URL www.mijnnaam.be) kun je niet alleen gebruiken voor je eigen website, maar biedt je tevens de mogelijkheid om van je emailadres iets heel persoonlijks te maken.

Dmd-webdesign verzorgt betrouwbare hosting en registratie van domeinnamen. Om het voor u gemakkelijk te maken raden we aan om bij ieder internetproject de domeinnaam en hosting door Dmd-webdesign te laten verzorgen, zo kunnen wij de kwaliteit garanderen en heeft u één aanspreekpunt waar u terecht kan voor uw internetzaken.

Dmd-webdesign kan voor u alle domeinnamen registreren.

Niet enkel de kwaliteit van uw website of applicatie is belangrijk, degelijke en betrouwbare hosting is ook van cruciaal belang. Wanneer uw website niet bereikbaar is door falende hosting kan u potentiële klanten verliezen. Dmd-webdesign hecht dan ook zeer belang aan de beste hosting die op dit moment op de markt beschikbaar is, met supersnelle servers.

Contactgegevens

Dmd Design Bvba

    Ijzerenwegstraat 18, 9552 Herzele, Oost-Vlaanderen
  • Email: info@dmddesign.be
  • Phone: +32 (0) 475 82 36 21
  • BTWNr: 0669.704.133

Volg onze Blog

04 mei 2017
02 mei 2017
02 mei 2017